Onze kinderopvang is aangesloten bij organisator Gezins- en Groepsopvang De Pinte, onder het toezicht van Kind en Gezin. Wij werken volgens het IKG-systeem of Inkomensgerelateerde SysteemIn een kinderopvang met inkomenstarief betaalt u volgens uw inkomen.

De ouderbijdrage wordt bepaald op basis van het gezamenlijk belastbaar inkomen van de ouders. De betaling verloopt maandelijks. Op de website van K&G WWW.KINDENGEZIN.BE – MIJN KIND EN GEZIN – kunt u de ouderbijdrage zelf berekenen. 

Opvangaanvraag:

Lokaal Loket Kinderopvang

Sinds 1 december 2019 staan wij als groepsopvang met inkomenstarief geregistreerd onder het Lokaal Loket Kinderopvang – regio De Pinte & Sint-Martens-Latem.  Dit is een digitaal loket voor kinderopvangvoorzieningen in verschillende gemeenten in Vlaanderen.

Via deze website kan je jouw opvangaanvraag registeren aan de hand van een aanvraagformulier.

 De opvolging van de digitale opvangaanvragen zal, na overleg met ons, door de Organisator Gezins- en Groepsopvang behandeld worden. Dit is uiteraard afhankelijk van de beschikbare opvangplaatsen. U kan de status van uw opvangaanvraag volgen via de website. 

De Organisator Gezins- en Groepsopvang verleent voorrang aan inwoners uit eigen gemeentes

(De Pinte/Zevergem en Sint-Martens-Latem).

Hulp nodig bij het indienen van jouw aanvraag?

Huis van het Kind – ‘t Bommeltje

Bommelstraat 33 bus 22

tel. 09 242 93 40

dog@ocmwdepinte.be

 

 

 

 

 

 

Of stuur ons een mailtje!

Wij helpen u graag verder. Het is aangeraden om via mail zoveel mogelijk informatie met ons te delen - zoals (vermoedelijke) geboortedatum, startdatum, aantal dagen, enz... Dit helpt ons de planning nauwkeurig te bekijken en zo uw aanvraag sneller te beantwoorden.