Onze kinderopvang is aangesloten bij organisator Gezins- en Groepsopvang De Pinte, onder het toezicht van Kind en Gezin. 

Wij werken volgens het IKG-systeem of Inkomens gerelateerde Systeem

De ouderbijdrage wordt bepaald op basis van het gezamenlijk belastbaar inkomen van de ouders. De betaling verloopt maandelijks. Op de website van K&G WWW.KINDENGEZIN.BE – MIJN KIND EN GEZIN – kunt u de ouderbijdrage zelf berekenen. 

Opvangaanvraag:

Hallo toekomstige ouder(s)!

Zijn jullie op zoek naar een tweede thuis voor jullie ongeboren of toekomstige kleine spruit? We willen jullie natuurlijk heel graag onze huiselijke sfeer laten ervaren. Echter verkiezen wij bij P’tit Pitou om enkel bij zwangerschap een kennismaking bezoekje in te plannen, daar onze kinderopvang aansluit bij de privéwoning. We begrijpen maar al te goed dat de plekjes voor opvang in de buurt zeer beperkt en dus erg gegeerd zijn. Daarom proberen wij jullie een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze werking en de wereld van onze pitoutjes, via de website en facebookpagina.

Dus ben je (pril) zwanger? Dan is het aangeraden om ons via mail te contacteren en zoveel mogelijk informatie te delen: zoals vermoedelijke geboortedatum, gewenste startdatum, aantal opvangdagen/week, enz… Dit helpt ons de planning nauwkeurig te bekijken en zo uw aanvraag sneller te beantwoorden. Indien wij een plekje beschikbaar hebben, plannen wij graag een geheel vrijblijvende kennismaking in.

Nadien verwijzen we u graag door naar het Lokaal Loket Kinderopvang om uw opvangaanvraag te registreren.

Lokaal Loket Kinderopvang

Sinds 1 december 2019 staan wij als groepsopvang met inkomenstarief geregistreerd onder het Lokaal Loket Kinderopvang – regio De Pinte & Sint-Martens-Latem.  Dit is een digitaal loket voor kinderopvangvoorzieningen in verschillende gemeenten in Vlaanderen.

De opvolging van de digitale opvangaanvragen zal, na overleg met ons, door de Organisator Gezins- en Groepsopvang behandeld worden. Dit is uiteraard afhankelijk van de beschikbare opvangplaatsen. U kan de status van uw opvangaanvraag volgen via de website. 

De Organisator Gezins- en Groepsopvang verleent voorrang aan inwoners uit eigen gemeentes (De Pinte/Zevergem en Sint-Martens-Latem).

Hulp nodig bij het indienen van jouw aanvraag?

Huis van het Kind – ‘t Bommeltje

Bommelstraat 33 bus 22

tel. 09 242 93 40

dog@ocmwdepinte.be

 

 

 

 

 

 

Of stuur ons een mailtje

Wij helpen u graag verder!