Onze kinderopvang is aangesloten bij organisator Gezins- en Groepsopvang De Pinte, onder toezicht van Kind en Gezin. 

Wij werken volgens het IKG of Inkomens gerelateerde Systeem

De ouderbijdrage wordt bepaald op basis van het gezamenlijk belastbaar inkomen van de ouders. De betaling verloopt maandelijks. Op de website van K&G WWW.KINDENGEZIN.BE – MIJN KIND EN GEZIN – kunt u de ouderbijdrage zelf berekenen. 

Opvangaanvraag:

Hallo toekomstige ouder(s)!

Zijn jullie op zoek naar een tweede thuis voor jullie (toekomstige) kleine spruit? We willen jullie natuurlijk heel graag onze huiselijke sfeer laten ervaren. Aangezien onze kinderopvang aansluit bij de privéwoning, verkiezen we bij P’tit Pitou om enkel bij zwangerschap een kennismaking bezoekje in te plannen. We begrijpen dat de opvangplaatsen in de buurt zeer beperkt en dus erg gegeerd zijn. Daarom proberen wij jullie een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze werking en de wereld van onze pitoutjes, via de website en onze facebookpagina.

Ben je (pril) zwanger? Wat fijn! Dan is het aangeraden om ons via mail te contacteren en zoveel mogelijk informatie te delen zoals vermoedelijke geboortedatum, gewenste startdatum, aantal opvangdagen/uren per week, enz… Dit helpt ons de planning nauwkeurig te bekijken en zo uw aanvraag sneller te beantwoorden. Indien wij een plekje beschikbaar hebben, plannen wij graag een geheel vrijblijvende kennismaking in.

Nadien verwijzen we u graag door naar het Lokaal Loket Kinderopvang om uw opvangaanvraag te registreren.

Lokaal Loket Kinderopvang

Sinds 1 december 2019 staan wij als groepsopvang met inkomenstarief geregistreerd onder het Lokaal Loket Kinderopvang – regio De Pinte & Sint-Martens-Latem.  Dit is een digitaal loket voor kinderopvangvoorzieningen in verschillende gemeenten in Vlaanderen. De digitale opvangaanvragen worden door de dienst Organisator Gezins- en Groepsopvang behandeld. U kan de status van uw opvangaanvraag volgen via de website. 

De Organisator Gezins- en Groepsopvang verleent voorrang aan inwoners uit eigen gemeentes (De Pinte/Zevergem en Sint-Martens-Latem).

Hulp nodig bij het indienen van jouw aanvraag?

Huis van het Kind – ‘t Bommeltje

Bommelstraat 33 bus 22

tel. 09 242 93 40

dog@ocmwdepinte.be

 

 

 

 

 

 

Of stuur ons een mailtje

Wij helpen u graag verder!